I dag og i morgen samles 400 åpne data-entusiaster fra 40 land over hele verden i et nedlagt fabrikklokale i Øst-Warszawa for å snakke om og diskutere åpne, offentlige data og hvordan vi kan bruke ny teknologi på nye og innovative måter. Når gamle industrier blir lagt ned dukker nye opp.

Søk etter hashtaggen #ogdcamp på Twitter for å følge med på hva som skjer her i Warszawa, og bruk hashtaggen #offdata for å diskutere offentlige data i Norge! Les mer om arrangementet på nettsiden ogdcamp.org.

Norge er godt representert, og Difi, som har tatt over driften av data.norge.no, skal presentere det nye datahotellet (hotell.difi.no) i morgen. Datahotellet kan du lese mer om på bloggen på data.norge.no.

Open Government Data Camp

Open Government Data Camp

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 3 votes)